Red wine

Argentina

Trumpeter, Rutinis, Tupungato (Malbec)

Munden fyldes af en frugtrig vin med masser af smag, intense tanniner og smagen af kirsebær, brombær, boysenbær og blommer blandet med hints af kardemomme og peber. Eftersmagen er lang og fyldig.

-/425,-

Australia

Terra Barossa, Thorn Clarke 2010 (Shiraz)

Dyb rød farve med en stor duft. Her er noter af mørk frugt som blommer og brombær samt et krydret strejf af mynte og vanilje fra fadlagringen. I munden er vinen levende med bløde tanniner og friske røde kirsebær.

435,-

Shotfire, Quartage, Thorn-Clarke (Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot, Cabernet Franc)

Mørk i glasset med fin rød kant. I næsen fornemmes de mange indtryk fra de 5 druer, her er blommer, solbær og peber i skøn harmoni. Smagen er intens med fine tanniner fra fadet og herlige noter af modne bær.

575,-

Italy

Babich, Marlborough, Rapaura (Pinot Noir)

Vinen har en smuk rubinrød farve med lilla reflekser, hvor smagen er medium-fyldig karakterfuld med Pinot Noirs krydrede frugt, afsluttet af den attraktive frugtrig bouquet.

485,-

Spain

bot.  DKK

Armas De Guerra Roble Red, Bierzo (Mencia)

Duften af modne røde & sorte bær blandes med mineralske hints & blomsternoter. I munden opleves vinen som rund, silkeblød og fyldig.

325,-

Lo Mon Priorat

Intens mørkerød farve i glasset. Duft af frugtkompot, vilde krydderurter fra middelhavsområdet og til sidst sort peber. Smagen er fyldig og silkeblød.

525,-

USA

Wente Vineyards, Southern Hills(Cabernet Sauvignon, Petite Sirah,Merlot)

Utrolig flot balance i smagen med lidt frisk peber, sorte modne brombær, solbær. Der anes lidt sødme og krydderi fra fadlagringen.

425,-

Silver Mountain Lodi, California (Zinfandel)

En intens sødme og et fint krydret præg fra fadlagringen. I munden opleves vinenfyldig og flot balanceret. Man bombarderes af modne røde bær, Eftersmagen er elegant og frugtfyldt med lækre bløde tanniner og flot harmoni.

395,-

Chile

Viña Tarapacá, Gran Reserva, (Carmenère)

Carmenère fremstår med en dyb rød farve. Stor duft af kirsebær, peber og tobak samt et strejf af vanille fra fadlagringen.

385,-

Los Vascos, DBR (Lafite)(Cabernet Sauvignon)

I duften finder man modne solbær, kirsebær, hindbær og blommer samt strejf af stikkelsbær, chokolade, sort peber og muskatnød, Smagen er fløjlsblød med modne tanniner og masser af frugt. Flot lang og ren eftersmag.

355,-

France

 

glass / bottle  DKK

Velours Rouge, Mas Baux AOP, Languedoc Roussilon (Organic) (Syrah, Grenache & Mourverde)

Duften er indtagende og fuld af frugt. Jord og Grenache Noir kommer tydligt til udtryk i smagen og man efterlades med en blød og behagelig eftersmag.

345,-

Italy

 

1/2 bot. / bot.  DKK

Barolo DOCG, Beni di Batasiolo (Nebbiolo)

Duften har noter af mokka, mørk chokolade og brombær. Smagen er fløjlsblød, rigt sammensat med tilsvarende noter. Tanninen er høj, men balanceret af den mørke modne frugt.

355,-/695,-

Fabiano Ripasso ”Storica” (Corvina, Rondinella, Molinara, Negrara)

Tæt sort struktur med rød kant. Duften er præget af mørk chokolade og varme brombær. Smagen er kraftfuld med en kaskade af røde bær, mokka, chokolade og bløde tanniner.

-/475,-

Chianti Classico DOCG Zingarelli Red Label (Sangiovese, Merlot)

Vinen er livlig rubinrød i glasset. Duften er intens og vedholdende med hints af vilde bær og egetræets fine toner. Smagen er fyldig og kraftfuld med noter af røde bær som kirsebær samt violer.

-/435,-

Rinero Merlot, Veneto, (Merlot, Cabernet Sauvignon)

Smagen er fyldig med et krydret indslag samt moden frugt. Tanninerne er flot integreret, og er med til at give god længde i eftersmagen.

-/375,-